Betaal / checkout plugin

Deze plugin maakt het mogelijk om betalingen via DigiWallet te accepteren in Magento 2.2 (of hoger).  U hoeft alleen deze plugin te installeren om alle betaalmethodes van DigiWallet te kunnen accepteren in je webwinkel. 


Wat heb je nodig om de plugin voor Magento 2.2 te installeren?

Van iDEAL tot AfterPay vrijwel alles is mogelijk

De Magento extensie van DigiWallet voegt niet alleen de standaard betaalmethoden toe, zoals iDEAL en Creditcard. Naast deze betaalmethodes biedt de DigiWallet extensie ook AfterPay waarmee bezoekers achteraf kunnen betalen in uw webshop. Bekijk hieronder alle betaalmethodes.Meer over de Magento Extensie en DigiWallet

DigiWallet is dé Magento Payment Gateway en levert de meest populaire betaalmethodes voor uw Magento webshop. Door het toevoegen van meerdere betaalmethodes verhoogt u eenvoudig het aantal orders en klanten. Met ruim 22 jaar ervaring in online betalingen, kunnen wij uw betaalopdrachten snel en veilig verwerken.

iDEAL voor Magento

Alhoewel er steeds meer alternatieven zijn, blijft iDEAL dé nummer 1 in Nederland. Richt uw Magento webshop zich voornamelijk op de Nederlandse markt, dan is iDEAL niet weg te denken.

AfterPay voor Magento

Veel bezoekers kiezen voor iDEAL, toch kleeft er een belangrijk nadeel aan deze betaalmethode, de bezoeker betaalt vooraf. Om die reden is AfterPay ontwikkeld. Daarmee betaalt de bezoeker achteraf. De Magento Extensie van DigiWallet, voegt ook AfterPay toe aan uw Magento webshop.

Creditcard en andere betaalmethodes 

Naast iDEAL en AfterPay heeft u met deze extensie keuze uit meerdere betaalmethodes. Het aanbieden van meerdere opties zorgt voor meer orders en klanten. Zo heeft niet iedereen een zogenoemde reader bij de hand van de bank, maar kan misschien wel met creditcard betalen. Zonder de creditcard betaalmogelijkheid was deze klant naar een andere webwinkel gegaan. Biedt daarom altijd alternatieven.

Snel van start met DigiWallet

Gebruik alle beschikbare Magento betaalmethodes door de extensie te installeren. Lukt het niet helemaal? Geen probleem, DigiWallet biedt duidelijke documentatie en hulp bij installatie. Maak vandaag nog een gratis account aan.

Plugins voor andere platformen: