Betaal / checkout plugin

Deze plugin maakt het mogelijk om betalingen via DigiWallet te accepteren in Event Espresso 4 (of hoger).  U hoeft alleen deze plugin te installeren om alle betaalmethodes van DigiWallet te kunnen accepteren in je webwinkel. 


Wat heb je nodig om de plugin voor Event Espresso 4 te installeren?

(online)Tickets verkopen en meer met Event Espresso

Om betalingen te ontvangen via Event Espresso heeft u in eerste instantie een Wordpress website nodig. Verkoopt u (online)tickets? Dan kunt u eenvoudig de website uitbreiden met de Event Espresso plugin. Alle functionaliteiten om u evenementen goed te kunnen beheren op uw website worden met deze plugin toegevoegd. Zo ook het ontvangen van betalingen voor bijvoorbeeld online ticketverkoop. Om deze betalingen te kunnen accepteren, biedt DigiWallet de bekendste betaalmethodes aan. Bekijk hieronder alle betaalmethodes.Meer over de Event Espresso plugin van DigiWallet

Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer u online tickets wilt verkopen met Event Espresso. Het begint allemaal met het installeren van de Event Espresso plugin van DigiWallet. Met minimale instellingen voegt u de bekendste betaalmethodes toe aan uw webshop.

De juiste betaalmethodes voor uw Event Espresso webshop

Event Espresso 4 van DigiWallet ondersteunt de bovenstaande betaalmethodes. Bedenk goed welke betaalmethode(s) uw doelgroep gewend is te gebruiken. Voeg minimaal deze betaalmethode(s) toe. Hieronder een korte toelichting over de bekendste betaalmethodes.

iDEAL voor Event Espresso

Bevinden uw evenementen zich voornamelijk in Nederland. Dan is de betaalmethode iDEAL niet weg te denken. Tenslotte, is dit dé meest gebruikte betaalmethode van Nederland.

Bancontact voor Event Espresso

Bancontact is dé nummer 1 betaalmethode in België. Dit maakt Bancontact de betaalmethode voor evenementen die in België plaatsvinden.

Meer betaalmethodes voor Event Espresso

Naast iDEAL en Bancontact biedt de plugin meerdere betaalmethodes. Zo kunt u creditcard inzetten voor internationale transacties, SOFORT voor Europese transacties en paysafecard als wereldwijd verkrijgbare prepaidcard. Dit geeft u flexibiliteit en de mogelijkheid om uw bezoekers goed van dienst te zijn.

Met DigiWallet snel en start

De Event Espresso plugin is eenvoudig te installeren. Lukt het toch niet helemaal? Geen probleem, DigiWallet biedt een duidelijke documentatie en hulp bij installatie. Maak vandaag nog een gratis account aan.

Plugins voor andere platformen: