Versterk uw webshop met bankoverschrijving

Bankoverschrijving toevoegen aan uw webshop? Met DigiWallet als uw internetkassa is dit zo gebeurt. In uw eigen DigiWallet omgeving kunt u al uw ontvangen bankoverschrijvingen overzichtelijk terugvinden. Zo hoeft u niet op de ouderwetse manier uitstaande facturen/ orders weg te strepen tegen binnengekomen betalingen. Om u goed van dienst te zijn bieden wij, naast bankoverschrijving, verschillende betaalmogelijkheden aan. Zo heeft u al uw betaalmethodes onder een dak.

De voordelen van bankoverschrijving

 • Internationale betaalmethode met wereldwijde dekking
 • Veilig
 • Vertrouwd via de eigen bankomgeving

Voordelen van DigiWallet

 • Alle betaalmethodes in een transactieoverzicht
 • Technische ondersteuning
 • Gratis kant en klaar oplossingen: E-Acceptgiro, E-Facturen en E-Plugins.

Waarom bankoverschrijving?

Bij een bankoverschrijving gebeurt bijna hetzelfde als bij een betaling via iDEAL en Bancontact. De betaling vind via internetbankieren plaats. De consument betaald dus in zijn of haar eigen bankomgeving. Dit geeft de consument een vertrouwd en veilig gevoel. Het verschil is dat de klant niet direct het bedrag hoeft over te maken. De klant kan zelf kiezen wanneer hij of zij het bedrag overmaakt. Het zelf bepalen van het moment van betaling, vinden veel klanten fijn.

Waarom DigiWallet?

Bij het starten van een webshop komt veel kijken. Het betaalproces is hierbij een belangrijk onderdeel. DigiWallet helpt u daarbij. Met bankoverschrijving en onze andere betaalmogelijkheden versterkt u uw webshop en leidt u uw klanten door een prettig betaalproces.

Met uw DigiWallet account kunt u uw organisatie(s) toevoegen en beheren. Orderdetails, statistieken, testomgeving, betaalmethodes en vele andere gegevens zijn in uw DigiWallet omgeving te vinden. DigiWallet draagt er zorg voor dat bankoverschrijving en de andere betaalmethoden technisch gekoppeld worden in uw webshop en dat de transacties in uw DigiWallet omgeving inzichtelijk zijn.

Bankoverschrijving

Er zijn geen opstart en/of periodieke kosten. U betaalt uitsluitend een transactievergoeding per succesvol ontvangen betaling op basis van het gemiddeld aantal transacties per dag.

Transactiekosten per succesvol ontvangen betaling(*)

 • 0-2 transacties per dag

  € 0,29

 • 2+ transacties per dag

  € 0,25

 • 20+ transacties per dag

  € 0,20

 • 100+ transacties per dag

  € 0,18

(*) gemiddeld aantal transacties wordt berekend over de afgelopen 7 dagen. Indien de gemiddelde orderwaarde < € 9,95, geldt een toeslag van € 0,10 per transactie.

Uitbetaling voorbeeld:

Door uw klant betaald   € 10,=
Transactiekosten -/- € 0,18
Transactiekosten BTW 21% -/- € 0,04 *
U ontvangt netto € 9,78
(*) Indien uw organisatie BTW plichtig is, ontvangt u de BTW weer terug via uw BTW aangifte.

Uitbetalingen:

 • U heeft 24/7 realtime toegang tot alle transactiedetails
 • Uw tegoeden van de afgelopen zeven dagen worden wekelijks op maandag aan u uitbetaald door de Stichting Derdengelden.
 • Tegoeden kleiner dan € 25,- (€ 50,- indien u een buitenlandse bankrekening heeft) worden door de Stichting Derdengelden in bewaring gehouden totdat het minimum tegoed is bereikt.
 • Uw opbrengsten worden gezekerd via een Stichting Derdengelden (net als bij een Notaris). Uw geld is dus 100% veilig.

Stap 1

Maak een DigiWallet account aan

Stap 2

Om de bankoverschrijving betaalmethode aan uw account toe te voegen, dient er een koppeling te komen tussen uw webshop en DigiWallet. U kunt dit op twee manieren doen:

Webshop Plugins

Koppel de bankoverschrijving betaalmethode aan uw webshop met een van onze beschikbare plugins.

Beschikbare plugins

Developers API

Koppel de bankoverschrijving betaalmethode eenvoudig aan uw eigen webshop door de API te programmeren.

API bankoverschrijving programmeren

Ook geschikt voor minder ervaren programmeurs.

Het is aan te raden om eerst tussen onze beschikbare Plugins te kijken voordat u gelijk begint met de API te programmeren. Wordt de plugin die geschikt is voor uw webshop niet aangeboden? Dan kunt u gebruik maken van de API van DigiWallet. Hier hoeft u geen ervaren programmeur voor te zijn. Onze TechSupport helpt u graag wanneer u problemen heeft met het programmeren van de API. Terwijl wij uw account keuren kunt u via uw DigiWallet account in de testomgeving komen. Op deze manier kunt u uw webshop alvast testen om te zien of de geprogrammeerde bankoverschrijving betaalmethode goed functioneert.